Windex Group

Az Ódor Klíma 2000 Kft. és az olasz székhelyű Windex Group együttműködése hosszú évekre nyúlik vissza, amely idő alatt partnerségünk folyamatosan megerősödött. Ezt 2021-ben szerződésben is rögzítettük, amely alapján az Ódor Klíma 2000 Kft. lett a Windex termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója.

 

A Windex 20 éves múlttal és több, mint 40 éve a szektorban tevékenykedő mérnöki gárdával rendelkezik.

Termékpalettánk az összes igényt lefedi a helyiségek központi légkondicionálására szolgáló berendezésekből, mind lakossági, kereskedelmi és ipari felhasználásra. Erős oldalunk a válaszadási képesség célzott és a magas egyedi igényekhez igazítva, különösen nagy teljesítményű berendezések esetében.

Az általunk gyártott berendezésekre jellemző a gyors és precíz munkavégzés, illetve az ügymenet követése az ajánlatoktól az anyag átadásáig, hogy a teljes ügyfélkör maximálisan elégedett legyen. Ugyanez a pontosság jellemzi a Windex csapatát az értékesítés után is, hisz nagy tapasztalattal és bizonyított szakmai tudással rendelkezik.

 

Windex a Teclew műszaki cégén keresztül képes szorosan együttműködve megtervezni és kifejleszteni az ügyfelek iránymutatása alapján a berendezéseket, amelyek tökéletesen megfelelnek a legváltozatosabb telepítési igénynek.

A Windex aktív, mind az európai, mind a világpiacokon.

Windex Group

8360 Keszthely,
Georgikon utca 23.

Tel: +36 70 616 1370

E-mail: info@windexgroup.hu

Ódor Klíma logó
windex_logo

Copyright © 2021. Windex Air Conditioning. Minden jog fenntartva!